|
Bilgilendirme
|
|
07-14-2008, 02:13 PM
|
||||
|
||||
|
Bilgilendirme
Emsalsiz'i neden banladınız acaba öğrenebilirmiyim. BEN EMSALSiZ
|
||||
|
07-14-2008, 02:33 PM
|
||||
|
||||
|
RE: Bilgilendirme
harbi ya neden banlanıyorki hiç kimseye bişey söylenmeden ?? danışmadan açabilirsem acicam banını açamazsam acin hemen !!
Ya ben fazLa deqer veriorum siz ve sizin qibiLere ya da siz bayıLıosunuz insanLarı arkaLarından vurmaya. bi insanın hiç mi qüvenck kimsesi kalmaz? artık neye dokunsam mahvediorm. neye dokunsam benden uzakLaşıo. kime inansam yaLanLarın içinde kayboLup qidiorum. ZamanLamam mı yanLış? Yoksa kişiLer mi? ama biLdiqim tek bişi war.. ! |
||||
|
07-14-2008, 05:20 PM
|
||||
|
||||
|
açilmıyo panelde hata var sinop aç arkadaşın banını en azından banlanma sebeblerinin yazılan bi yerde acinda orda yazılsın sebebsiz banlanmasin kimse onay alınsın
Ya ben fazLa deqer veriorum siz ve sizin qibiLere ya da siz bayıLıosunuz insanLarı arkaLarından vurmaya. bi insanın hiç mi qüvenck kimsesi kalmaz? artık neye dokunsam mahvediorm. neye dokunsam benden uzakLaşıo. kime inansam yaLanLarın içinde kayboLup qidiorum. ZamanLamam mı yanLış? Yoksa kişiLer mi? ama biLdiqim tek bişi war.. ! |
||||
|
07-14-2008, 09:56 PM
|
||||
|
||||
|
gerekli bilgi verildi
SinopCity.CoM
|
||||
|
07-17-2008, 04:29 PM
|
||||
|
||||
|
noluyo yaaaaaa neden bamlandık sinopp nerdesin ne kadar şaşırdım bamı yiyince ne yaptım diye düşündüm bi de baktım herkez bamlı noluyo heyyyyyyyyyyyyyy
|
||||
|
07-17-2008, 08:12 PM
|
||||
|
||||
|
arkadaşlar şifrelerinizi sağlam seçin
şifre sorunu yüzünden tüm yetkililer ban yemiş benimde işim vardı anca gördüm gerekli düzenlemeler yapılmıştır... SinopCity.CoM
|
||||
|
07-21-2008, 10:56 AM
|
||||
|
||||
|
hmmss neyse bişi olmaz ama harbi ben hala anlamadim sebebini selim nie banlandi ilk ben bilgi almadim sinop söylersen sevinirim mrk ettimm bi haftadir yoktum zaten neler oldu bitti
bn yokkenee naptınız
||||
|
07-21-2008, 12:38 PM
|
||||
|
||||
|
Son Mesaj
Emsalsiz arkadaşımızın banlanması yanlislikla site sahibi tarafından olmuş olup gerekli düzenlemeler yapılmıştır. Bu yanlışlıktan ötürü tüm üyelerimizden özürü kendi adıma bir borç bilirim.
Saygılarımla SinopCity.CoM
|
||||
|
|

bn yokkenee naptınız