|
Dj KaNKa 107 :):):):):):)
|
|
05-28-2008, 07:48 PM
(Bu Mesaj 05-29-2008 04:56 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : ReBeL.)
|
||||
|
||||
|
Dj KaNKa 107 :):):):):):)
@_Rebel_@: Adın/Yaşın/Burcun?
Dj KaNKa 107 : Ömer TAHMİSOĞLU 21 İKİZLER @_Rebel_@: Esmermi/Kumralmi/ Sarisinmisiniz? Dj KaNKa 107 : Sarışın @_Rebel_@: Göz Renginiz? Dj KaNKa 107 : Kahverengi @_Rebel_@: Nickiniz Neden “ Dj KaNKa 107 ”? Dj KaNKa 107 : Beni anlatıyor @_Rebel_@: Okul/İş Kısaca Bahseder Misin? Dj KaNKa 107 : Çukurova Üniversitesi bilg. Ve öğretim teknoloji öğretmenliği(BÖTE) okuyorum 2 sınıf öğrencisiyim. İşim okulun bilgi işlem merkezinde part time öğrenci olarak çalısıyorum adı part time gerçekte full time çalışıyorum. @_Rebel_@: Sigara Yada Alkol Kullanıyor Musun? Dj KaNKa 107 : Sigara kullanmıyorum akkol bağımlığım yok sadece kolanyağı içerim @_Rebel_@: Tuttuğun Takım? Dj KaNKa 107 : TRABZONSPOR @_Rebel_@: Hobilerin/Fobilerin? Dj KaNKa 107 : Yüzmek, yürüyüş yapmak, bilgisayarla uğraşmak @_Rebel_@: En Büyük Takıntın? Dj KaNKa 107 : Yolda önde yürümek, tabağımda yemek birakmamak @_Rebel_@: En Büyük Hayalin? Dj KaNKa 107 : Microsoft yazılım departmanı @_Rebel_@: Giyim Tarzın/Kullandığın Parfüm? Dj KaNKa 107 : spor takındım kokusu güzel olsunda ama full speed kullanırım @_Rebel_@: En İstikrarlı Olduğun Konu? Dj KaNKa 107 : Bilgisayar @_Rebel_@: En Beğendiğiniz Ve Beğenmediğiniz Huyunuz? Dj KaNKa 107 En beğendiğim huyum pozitif ve objektif olmam En beğenmediğim herkese çok fazla değer vermem @_Rebel_@: Nasil Bir Kisilige Sahibsiniz? Dj KaNKa 107 : Çok insancıl bir kişiliğim var. İyi niyetli ama delinin dekiyimdir. @_Rebel_@: En Sevdiğin Renk ? Dj KaNKa 107 : Yeşil @_Rebel_@: Hangi Tür Müzikten Hoşlanırsın/ Kimleri Dinlersin? Dj KaNKa 107 : Slov rep,rark sezen aksı kazım koyuncu ceza, SAGOPA KAJMER,haluk levent cem karaca , barış manço @_Rebel_@: En Sevdigin Sarki Hangisi? Neden? Dj KaNKa 107 : Şarkı ruh halime değişir ama bu aralar kim bu gözlerinde yabancı(yıldız tible ve İbrahim tatlısesin birlikte söyledileri) gidiyorum(sezen aksu)ve dünya bir yerdeyim(kazım koyuncu) @_Rebel_@: En Sevdiğin Yazar Ve Kitap? Dj KaNKa 107 : Kitap Okumam @_Rebel_@: En Beğendiğin Film Dizi Ve Aktör/Aktrist? Dj KaNKa 107 : Angelina Jolie ve Barış Akarsu @_Rebel_@: Sevdiğin Biri Varmı/ Ona Suan Ne Söylemek İsterdin? Dj KaNKa 107 : Var sadece şunları söylerdim […] @_Rebel_@: Sevdiğin İçin Neleri Göze Alırsın? Dj KaNKa 107 : Hayatımı? Ve yaşamayı? @_Rebel_@: Normal Bir Gününüz Nasıl Geçiyor? Dj KaNKa 107 : Kısacası uzun anlatamam ama kısaca özet olarak iş-ders-arkadaşlarla sohbet, yemek- ev (internet ev halkı sohbet -yat) @_Rebel_@: Yaşadığın Yerden Bize Bahseder Misin. Dışarı Çıktığında Nerelere Gidersiniz, Neler Yaparsın... Dj KaNKa 107 : Yaşadığım yer Adana iklimi sıcak yağmur nadir yağıyor. İnsanları semtine göre değişiyor. Yapılacak çok fazla bir şey yok. Genelde üniversiteye çıkarım. Ama çarsı yaparız arkadaşlar sinema alış veriş varsa bir etkinlik onuyaparız. İşten fazla dışarı çıkma fırsatım olmuyor. @_Rebel_@: Yalnızlık Hakkında Neler Düşünüyorsunuz? Dj KaNKa 107 : Yalnızlık; İnsanın etrafında bir çok kişinin olmasına rağmen etrafındaki kimseyi tanımamasıdır @_Rebel_@: Kolay Bağışlar Mısın /Kin Tutar Mısın? Dj KaNKa 107 : Kolay bağışlarım. Ama kin tutmam. Her İnsan hata yapa bilir @_Rebel_@: Yaptığın En Büyük Çılgınlık? Dj KaNKa 107 : Üniversiteyi Kazanmak @_Rebel_@: Bugünlerde En Çok Duyduğun Söz? Dj KaNKa 107 : Hakkını helal et ve Allah razı olsun @_Rebel_@: Evde Yokluğunu Hissettiğin Şey? Dj KaNKa 107 : Diğer yarım ve aklım @_Rebel_@: Geçmişte Yaşasaydın Kim Olurdun? Dj KaNKa 107 : Bugün oldum kişi olmak isterdim @_Rebel_@: Korkuların /Özlediklerin/ Sevdiklerin? Dj KaNKa 107 : sevdiklerime kötü bir şeyle karşılaşmaları Annem, Baban kısaca ailem, kankalarım ve canımm @_Rebel_@: Yapmaktan En Çok Hoşlandığın Şey? Dj KaNKa 107 : Başkası yardım ederek onu mutlu etmek ve uyumak @_Rebel_@: Şu An Olmasını İstediğin Birşey? Dj KaNKa 107 : Başımı yaslaya bileceğim bir omuz @_Rebel_@: Şu An '' Ben Burada Ne Yapıyorum? Kim Getirdi Beni Buraya?'' Gibi Sorulara Maruz Kalmaksızın Ruhunun Olmak İstediği Yer ? Dj KaNKa 107 : Öle bir benim hayal dünyamda bile yok. Her zaman annemle iken bu cümleleri kurmadım dahacalık @_Rebel_@: Yediğin Halde '' Ben Bununla Doymam'' Diyecek Kadar Karşısında Zayıf Olduğun Yemekler ? Dj KaNKa 107 : bütün yemekler @_Rebel_@: İzlemekten Keyif Aldığın Tv Programları? Dj KaNKa 107 : Anında görüntü show, avatar, kurtlar vadisi pusu @_Rebel_@: Televizyon Yapımcısı Olsan Yapmak İstediğin Program Ne Olurdu ? Dj KaNKa 107 : belirli saatlere bölerdim saate uygun programlar koyardım @_Rebel_@: Hayatta En Çok Kıymet Verdiğin Şey? Dj KaNKa 107 : anneme, babam, benin yaradan yüce Rabbime @_Rebel_@: Ailen Mi, Sevdiğin Mi Daha Önemli? Dj KaNKa 107 : Şu durumda her ikisede önemlidir. Neden mi? Biri senin büyüten bu yaşa getiren diğeri de bundan sonra hayatını sürdüreceğin kişi @_Rebel_@: Aşk Herşeyi Affeder Mi? Dj KaNKa 107 : Hayır @_Rebel_@: Karşı Cinste Hoşlandığın Tip ? Dj KaNKa 107 : esmer, uzun boylu siyah gözlü, ve en önemli içi dışı bir olan @_Rebel_@: Karşı Cinste Aradığın Özellikler? Dj KaNKa 107 : can yakın olması, doğru konuşması, nerde ne konuşacağını ve oturup kalmasını bilmeli @_Rebel_@: Hiç Birisi İçin Ağladınızmı? Dj KaNKa 107 :evet @_Rebel_@: Benzetildiğin Biri Varmı? Dj KaNKa 107 :evet @_Rebel_@: Aşağıdaki Sıfatlar Senin İçin Ne İfade Ediyor/Kısaca Tanımlar Mısın? Dj KaNKa 107 Aşk: Uğrunda Ölmek Sevgi: Vazgecilmeyecek kadar değerli Hayat: Kısa bir mola Dostluk: Uğrunda canını vermek Para: benim için elinin kiri ama mola için herşey Ölüm: Son durak İş: Hayatta Kalmak @_Rebel_@: Hayat Felsefen Nedir? Hayatına Yön Veren Düşüncelerin Veya Hayat Amacın Nelerdir? Bunu Açıklayan Bir Sözün Varsa Buraya Yaz? Dj KaNKa 107 : İnsan Olmak çin İnsan Oğlunun Doğurduklarından Olmak Yeterli değildir. @_Rebel_@: Fmi Nasıl Buldun ? Dj KaNKa 107 : Bence Çok güzel bir Fm Bunu güzel yapan tabi ki Bu Fm dinleyendir. @_Rebel_@: Ne Kadardır Bu Ailenin İçindesiniz Dj KaNKa 107 : Uzun olmadı 1-1,5 aydır? @_Rebel_@: Fme Ne Kadar Zaman Ayırıyorsun/Neden? Dj KaNKa 107 : Fazla zaman ayıramıyorum. Çünkü; Okulum ayı zamanda işim olduğu için iki bir arada götürmek zorundayım. Bunun her boş olduğuma fm oluyorum. @_Rebel_@: Fmde En Fazla Beğendiğin İsim Ve Nedeni? Dj KaNKa 107 : Kanka_107Beni anlatıyor @_Rebel_@: Fmde En İyi Anlaştığın İsim/İsimler? Dj KaNKa 107 : Kısaca Bütün Fm @_Rebel_@: Fmde Seni En Fazla Üzen Olay? Dj KaNKa 107 : Gece saat 1-2 den sonra kim senin olmaması @_Rebel_@: Fmde Seni En Mutlu Eden Olay? Dj KaNKa 107 : ben ole birsey daha bulamadım @_Rebel_@: Fm Hakkında Düşüncelerin Ve Forumla İlgili Kendi Hedeflerin Nelerdir? Dj KaNKa 107 : fm Bence yapılan değişikler ve kaliteli hizmetle sadece memleketi olanın değil herkesin dinleyeceği bir Fm olucak. Ben buna yardım etmek ve yanında olmak benim için onur olur. Kişi Nerede Olacağını Kendisinden Dahi Kimse Bilemez. Ya ben fazLa deqer veriorum siz ve sizin qibiLere ya da siz bayıLıosunuz insanLarı arkaLarından vurmaya. bi insanın hiç mi qüvenck kimsesi kalmaz? artık neye dokunsam mahvediorm. neye dokunsam benden uzakLaşıo. kime inansam yaLanLarın içinde kayboLup qidiorum. ZamanLamam mı yanLış? Yoksa kişiLer mi? ama biLdiqim tek bişi war.. ! |
||||
|
05-28-2008, 09:43 PM
|
||||
|
||||
|
RE: Dj KaNKa 107 :):):):):):)
paylaşım için teşekkürler....
|
||||
|
05-28-2008, 10:11 PM
|
||||
|
||||
|
rebel DevAM dEVaM ama bi hata olmus
nickiniz neden dj qarizmatik degil dj kanka 107 olcak |
||||
|
05-28-2008, 10:29 PM
(Bu Mesaj 05-28-2008 10:30 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Temel Yürekli.)
|
||||
|
||||
DJ-QARIZMATIK Yazılan:rebel DevAM dEVaM ama bi hata olmus Bende oraya bir mantık uydurmaya çalışıyordum demin, uymadı motoru yaktık
|
||||
|
05-29-2008, 05:04 PM
|
||||
|
||||
Temel Yürekli Yazılan:DJ-QARIZMATIK Yazılan:rebel DevAM dEVaM ama bi hata olmus hemende görün allam ya napam hangi birine bakayım karışmış pirdon ) sinop ayrıca düzenlemen için saol aslında gördüm hepsinide cikmam gerekiyodu hiç birini düzeltememiştim ) bu arada ilk yorum benden olsun kankaaa 107 senin resmini gördügümden beri mrk ediyodum rock resmiydi ya o yüzden yayınıda güseldir demiştim bunun ama hiç denk gelmedim ve bide çok cvplarin benim cvbım (((((: demekki o yüzden bi telerpatim olmuş sana neyse şaka bi yana yanlış anlaşılmasin (: sana ailenle sevdiginle mutluluklar. hedefledigin kariyerde bol bol başarılar ömer :=)
Ya ben fazLa deqer veriorum siz ve sizin qibiLere ya da siz bayıLıosunuz insanLarı arkaLarından vurmaya. bi insanın hiç mi qüvenck kimsesi kalmaz? artık neye dokunsam mahvediorm. neye dokunsam benden uzakLaşıo. kime inansam yaLanLarın içinde kayboLup qidiorum. ZamanLamam mı yanLış? Yoksa kişiLer mi? ama biLdiqim tek bişi war.. ! |
||||
|
07-29-2008, 10:18 PM
|
||||
|
||||
|
rebel bazi yazim hatalari olmuş onları duzeltirsen sevinirimm
tsk TAHMİSOĞLU |
||||
|
|

”? 

) sinop ayrıca düzenlemen için saol aslında gördüm hepsinide cikmam gerekiyodu hiç birini düzeltememiştim
neyse şaka bi yana yanlış anlaşılmasin (: sana ailenle sevdiginle mutluluklar. hedefledigin kariyerde bol bol başarılar ömer :=)